Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Олена Гусейнова презентує «Супергероїв» у Києві
Чи є супергерої серед нас, а не лише у голівудських фільмах? І чи знайдеться місце Росомасі, Бетмену чи Спайдермену у віршах? На ці питання поетеса Олена Гусейнова відповідає однозначно: «Так!». Пересвідчитися у її правоті, послухати неймовірну поезію зі збірки «Супергерої» можна буде під час зустрічі з авторкою  у вівторок, 20 грудня, в кав'ярні «КофеТут» (вул. Січових Стрільців, 11) в Києві, початок о 19.00. Модеруватиме розмову Саша Андрусик.
 
«Під час написання «Супергероїв» я прагнула створити поетичну книжку, а не поетичну збірку, - розповідає Олена Гусейнова. - Саме тому це не колекція дрібних розповідей, а одна велика історія. Вона починається, триває і завершується. У ній дуже конкретний простір розгортання і дуже конкретні герої, у суперсили яких я справді вірю. Але після того, як книжка була дописана, виникла потреба розхитати цю міцно сплетену тканину. Саме це відбулося у співпраці з ілюстраторами Творчої майстерні «Аґрафка». І це дуже цікавий досвід».
 
«Супергерої» – це книжка про і книжка для. Буденна недосконалість обертається в ній джерелом для знаходження (або втрати) суперсили. Тексти рухаються в ній від ретро-іміджів до вкрай сучасних образів.  Герої рухаються містом, яке то засинає, то прокидається. Головна суперсила героїв книжки у тому, щоби знати і пам`ятати. Бетмен пам’ятає, що не може просто вбити Джокера. Спайдермен знає, що просте життя не починається ніколи.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage