Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Олексій Чупа завітає у Дніпро, Харків, Київ, Запоріжжя та Кривий Ріг
Олексій Чупа  вирушає у східний тур з дуже особливою  книжкою «Вишня і Я». У Дніпрі, Харкові, Києві, Запоріжжі та Кривому Розі письменник розповідатиме про дітей і дорослих, відданість і страх, літо і дощ, Велетня і вишневу кісточку, помаранчі і метеликів ... Книжка, що описує чарівність та прикрощі дитинства, нещодавно вийшла у «Видавництві Старого Лева».
 
«Вишня і Я» неабияк здивує читачів, які відстежують творчість Олексія Чупи! Автор таких видань, як «10 слів про Вітчизну», «Бомжі Донбасу», «Казки мого бомбосховища», «Акваріум», написав неймовірно зворушливу і дуже камерну повість. «Це історія покинутої дитини і самотнього чоловіка,− каже Олексій. − І я вклав у цю книгу найбільше свого дитячого досвіду. У розмовах головних героїв (Ярчика та 6-річної Вишні) є багато моїх власних розмов з дитиною, що живе у мені. Насправді, цей свій текст я найбільше люблю, бо у ньому не змушений був писати про політичні/соціальні контексти чи про насильство, яким повне наше життя. У чомусь ця книжка ідилічна. І вона – дуже і дуже моя».
 
Як саме писалася книга, що у ній автобіографічного, а що вигаданого, яким було дитинство Олексія у Донецьку і як виглядає його улюблена вулиця − письменник розповість під час презентацій:
 
Вівторок, 21 червня − Дніпро − Модератор Надійка Вовк - Книгарня «Є» (вул. Глінки, 15), 18.30.
 
Середа, 22 червня − Харків − Модератор Ростислав Мельників - Книгарня «Є» (вул. Сумська, 3), 18.30.
 
Четвер, 23 червня − Київ − Модератор Мирослав Лаюк - Книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3),18.30.
 
П`ятниця, 24 червня - Запоріжжя − Модератор Олесь Барліг - Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека (лекційна зала) (пр-т Соборний, 142), 18.00.
 
Субота, 25 червня - Кривий Ріг − Модератор Ірина Роїк - Арт-альтанка у Парку Правди, 18.30.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage