Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Олександра Бакланова у проекті Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину»
У п'ятницю, 21 жовтня, львів'яни матимуть чудову нагоду зустрітися з Олександрою Баклановою - бізнес-тренером, експертом зі стратегічних питань та управління змінами. Відкрите інтерв'ю традиційно відбудеться у дворику «Львівської копальні кави» (пл. Ринок,10). У рамках проекту Мар'яни Савки «12 неймовірних жінок…», Олександра говоритиме про свободу і відповідальність. Початок о 18:00.
 
Чому поняття «свобода» не звільняє нас від відповідальності? Чому бути вільним означає також бути уважним до суспільних процесів та людей, що тебе оточують? Про усе це та багато іншого - у розмові Мар'яни Савки та Олександри Бакланової. Це дев'яте відкрите інтерв'ю в рамках проекту «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину».  Загалом проект передбачає 12 публічних розмов з цікавими і впливовими жінками і має кілька завдань. Перше – озвучити важливі та болючі для суспільства теми. Друге – від розмови перейти до реальної допомоги. Цим проектом збираємо кошти на ремонт і облаштування маніпуляційного кабінету у львівському ОХМАТДИТі. У форматі free donation людям, які прийдуть на зустріч, ми запропонуємо «оцінити» розмову. Усі інтерв’ю і додатково написані учасницями проекту есеї про цінності стануть книжкою, яка буде презентована навесні 2017 року. 
 
Олександра Бакланова - експерт з питань комунікацій, маркетингу та стратегій. Партнер та директор експертної компанії «pro.mova». Громадську діяльність розпочала створенням представництва AIESEC у Луганську, працювала над втіленням стратегічних змін в організації на національному рівні, як віце-президент AIESEC в Україні відповідала за розвиток міжнародних проектів та програм. Працювала над розробкою освітніх програм в галузі сталого розвитку в Європейській штаб-квартирі SONY в Німеччині, причетна до створення Києво-Могилянської бізнес-школи у 1999 році. Є учасником Несторівської експертної групи (візія для України 2025) та Унівської експертної групи (візія для Львова 2025). Викладає у Києво-Могилянській бізнес школі та Українському Католицькому Університеті. Сфера професійних інтересів Олександри лежить на перетині стратегій, маркетингу та комунікацій.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage