Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Оксана Лущевська: «Література – це і дзеркало, і двері, і вікно»
У рамках Дитячого Форуму відбулася презентація книги «Задзеркалля» Оксани Лущевської. Про підліткову літературу та непрості життєві історії у ній, про самотність та дружбу, про зневагу та кохання з гостями зустрічі говорили письменниці та редакторки Наталка Малетич та Катерина Міхаліцина.
 
На початку розмови читачі мали змогу подивитися невелике відео-привітання від Оксани Лущевської. Письменниця розповіла про свою нову книгу, про ідеї, які закладала у неї. 
 
 
Особливо гостей зустрічі зацікавила думка авторки про те, що література – це наче і дзеркало, і двері, і наче вікно, то ж вони почали його активно обговорювати та висловлювати свою думку про те, чим для них є книжки та читання. «У літературі можна роздивитися увесь світ, так само, як у дзеркалі можна побачити себе», - вважає одна із юних читачок. «Справді, читаючи ту чи іншу книжку, ви впізнаєте себе у персонажах, або думаєте, що якісь їхні риси характеру або вчинки подібні до ваших», - доповнила Катерина Міхаліцина.
 
Наталка Малетич розповіла про книгу «Задзеркалля», про її героїв, а також про те, наскільки дбайливо та ретельно Оксана Лущевська підходить до підготовки видання: «Оксана дуже уважно ставиться до слова. Вже навіть після того, як текст був зверстаний, вона переглядала його знову і знову, шукаючи влучні слова, щоб зробити книгу ще цікавішою, щоб ясніше промовляти до читача».
 
 
Говорили і про самотність та те, як допомогли людям та самим собі не відчувати себе «невидимками», ділилися власними улюбленими книжковими історіями та описували персонажів, яких беремо за приклад.
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage