Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Оксана Куценко презентує поетичну збірку «Лялечки» у Чернігові
У неділю, 28 серпня, у Чернігові поетеса Оксана Куценко спільно з музикантами Андрієм Чару та Настею Коваленко презентує свою поетичну збірку «Лялечки», що вийшла у «Видавництві Старого Лева». Місце проведення - Вал, галявина навпроти першої гармати.Початок о 18.00.
 
 «Презентація в Чернігові - це чудово з двох причин, - каже Оксана Куценко. - По-перше, це місто, у якому я виросла, кажучи дослівно, бо жила там років з двох і поїхала рівно у двадцять, і «виросла», висловлюючись не буквально, бо весь цей час навчалася: уявляти, читати, писати, думати і відчувати. Ну і, по-друге, ця презентація закриватиме другий сезон проекту «Літера», за який я надзвичайно радію. «Літера» - це майданчик літературних читань, представлення абсолютно різних авторів. Ця ініціатива для Чернігова є дуже потрібною, оскільки літературне життя у місті, скажемо прямо, не вирує. Тому я вдячна команді за запрошення, а «Видавництву Старого Лева» - за ще одну зустріч зі своїми читачами».
 
«Лялечки» - третя поетична збірка Оксани Куценко. Вона здебільшого про те, що всі ми трохи заховані, трохи занурені у свої власні схованки-лялечки. Але так не триватиме вічно, адже лялечка - це стан перед великою зміною, перед трансформацією, перед появою крил. Чудові тексти у супроводі дивовижних ілюстрацій Анастасії Стефурак - гарний привід для розмови про зміни, великі й дрібніші, про ідентичність та вміння її зберегти в безконечному плині всього, що довкола.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage