Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Обери музей свого настрою – долучайся до конкурсу!
Вже сьогодні, у четвер, 19 травня, з нагоди Міжнародного дня музеїв стартує проект «Обери музей свого настрою», організований Львівською міською радою спільно із музеями міста. До цього чудового заходу долучається і «Видавництво Старого Лева». Відвідуйте музеї та отримуйте приємні подарунки, серед яких і книги від ВСЛ!
 
Девіз проекту «Один день – один музей». Понад місяць у музеях Львова триватимуть різні тематичні екскурсії, лекції, майстер-класи, огляди виставок та експозицій.  У рамках проекту відбудеться і цікавий конкурс. Умови прості:
 
- з 19 травня по 24 червня відвідай музей у рамках проекту;
 
-  зроби селфі на фоні улюбленого експонату з музею та опублікуй на своїй сторінці у соціальних мережах Facebook чи Instagram із хеш-теґом #МузеямиЛьвова;
 
- стань учасником щотижневого розіграшу.
 
Щосереди впродовж місяця буде визначено п’ять переможців, які отримають приємні подарунки: квитки на екскурсії по місту, одноденні тури Львовом та Львівщиною, квитки на театральні вистави, на майстер-класи тощо. Також учасники конкурсу зможуть виграти такі книжки Старого Лева: «Таємниці львівських левів» братів Радковців, «Як розмовляти з дітьми про мистецтво ХХ ст» Франсуази Барб-Ґалль, ілюстроване видання «Шептицький від А до Я», «П'ятикнижжя» Грицька Чубая та інші.
 
Програма заходів у музеях – за посиланням 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage