Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Новітні технології віртуальної реальності популяризують читання в Еміратах
 
Компанія «Sharjah Book Authority» (SAB, Об’єднані Арабські Емірати) запустила унікальний проект «Virtual Reality Book», який за допомогою сучасних технологій  повинен заохотити дітей до читання. Вдягаєш віртуальні 3D окуляри – і потрапляєш на сторінки книги. 
 
Перша віртуальна книга в ОАЕ була створена у рамках рекламної кампанії восьмого Дитячого фестивалю читання в Шарджи (Sharjah Children’s Reading Festival).  Це видання під назвою «Baba Zayed» розповідає дітям про життя шейха Заїда бін Султана Аль Нахайяна, відомого не лише «як політичного лідера, а й як далекоглядного провидця», - йдеться в описі книги. 
 
Голова «Sharjah Book Authority» Ахмед бін Раккад Аль Амері зазначив: «У SAB ми прагнемо найкращим способом використовувати технології для підвищення рівня культури та знань, особливо у сфері дитячої літератури». Він розповів, що технологія віртуальної реальності була доступна у світі вже тривалий час, але використовували її лише для ігор та фільмів. 
 
«Ми хочемо, щоб діти отримували задоволення від читання, і прагнемо використовувати всі засоби, які допоможуть у досягненні цієї мети. Ми сподіваємося зробити свій внесок у виховання освіченого покоління, здатного працювати над собою і служити нації... Ця книга є першою у своєму роді. Вона використовує 3D VR окуляри, щоб діти могли читати і одночасно насолоджуватися історією на всі 360 градусів», - говорить він. 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage