Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ніколи не рано: як 11-річна школярка заснувала книжковий благодійний проект
Кожна дитина повинна мати книгу для читання перед сном, – переконана юна Меґан Уоррен з США, засновниця проекту «Books For Bedtime». У віці 11-років Меґан вирішила реалізувати свою ідею – допомогти отримати книги дітям з усього світу, особливо тим, чиї родини не можуть дозволити собі їх придбати. Так народився проект, який допоміг тисячам юних читачів.
 
«У перший рік я хотіла подарувати 500 книг, але мені вдалося набагато збільшити цю кількість, - каже Меґан. - Я з початку ставила за мету допомогти якомога більшій кількості дітей, це і залишається моїм пріоритетом. Так, за роки моя організація дуже змінилася, але взаємодія з дітьми, яким я дарую книжки, залишилася: я розмовляю з ними, я допомагаю їм обрати “свою” книгу».
 
 
Коли дівчина оголосила про благодійний збір книг чи коштів на придбання видань для дітей, які цього потребують, книги почали надходити майже постійно, і протягом декількох місяців «Books For Bedtime» отримав видання з Мічигану, Техасу, Пенсильванії та інших штатів! За перші 8 місяців проекту було зібрано понад 5 тисяч книг. Спершу Меґан планувала розповсюджувати видання серед дітей Огайо, згодом масштаби проекту зросли, а книги помандрували й до інших штатів. Сьогодні вже майже 35 тисяч книг надіслано до нових власників. 
 
«Я не знаю, яке майбутнє чекає на проект, але я точно знаю, що буду допомагати якомога більшій кількості дітей отримати якомога більшу кількість книг», - каже дівчинка.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage