Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Неопубліковані твори Ф.С. Фіцджеральда вийдуть у 2017 році
 
Останні неопубліковані твори американського письменника Френсіса Скотта Фіцджеральда, написані понад 80 років тому, вийдуть навесні 2017-го. Збірка оповідань автора «Великого Гетсбі» побачить світ в американському видавництві «Simon & Schuster».
 
Письменник створив кілька творів у середині та наприкінці 30-х років для видавництва «Charles Scribner's Sons», проте вони так і не були опубліковані через «невідповідність стилю та теми історій Фіцджеральда запитам видавництва». Колекція творів отримає назву «Я б помер для тебе» та походить з часу, коли письменник перебував у горах Північної Кароліни, а його дружина Зельда жила у санаторії поруч.
 
«Фіцджеральд писав на спірні теми. Він зображав чоловіків і жінок, які справді говорять і думають як молодь, без цензури, – зазначають представники видавництва. – Замість того, щоб змінити текст за рекомендаціями редакторів, Фіцджеральд вважав, що краще, щоб його роботи залишалися неопублікованими. Навіть у той час, коли він дуже потребував грошей та уваги рецензентів».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage