Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Навчальну програму початкової школи розвантажать та осучаснять
 
Міністерство освіти і науки України та онлайн-платформа ЕdEra займуться розвантаженням навальної програми початкової школи. Це стане першим кроком до реалізації Концепції нової української школи, яку планують впровадити у 2018 році. 
 
«Це не кардинальна зміна програм і ми всі маємо це усвідомлювати, - повідомляє прес-служба МОН. -  Це спроба і усвідомлена необхідність розвантажити чинні програми від обтяжливої інформації та застарілих підходів. Це прагнення залучити до процесу оновлення змісту освіти небайдужих освітян і експертів. Це спроба дати вже зараз, в межах чинного Державного стандарту, приклади компетентного підходу та поширення кращих вчительських практик. Це спроба зробити програми зрозумілішими і більш наближеними до вікових особливостей дітей і сучасного життя». 
 
Долучитися до розвантаження навчальної програми зголосилося 250 осіб, які будуть поділені на робочі групи для опрацювання різних навчальних дисциплін. Після того, як усі навчальні програми будуть опубліковані на ресурсі ЕdEra, учасники робочих груп, а також усі охочі зможуть внести свої рекомендації до кожного розділу навчальної програми тієї чи іншої дисципліни. 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage