Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

На фанів творчості Агати Крісті чекає декілька екранізацій
VarietyTheGuardianФото – кадр з фільму «І нікого не стало» (2015)
 
ВВС готує для шанувальників творчості англійської письменниці Агати Крісті аж сім кіноадаптацій. Таке рішення було прийнято після успіху міні-серіалу «І ні кого не стало» (2015), знятого за мотивами відомого роману письменниці «Десять негренят». Готуватиме фільми Agatha Christie Productions, а транслювати їх буде канал ВВС One протягом наступних чотирьох років.
 
Першим екранізованим стане детектив «Випробування невинністю» 1958 року видання, який Агата Крісті називала одним зі своїх улюблених. Продюсерами стрічки стануть Хіларі Стронґ та Джеймс Прічард, адаптуватиме твір для екранів сценарист Сара Фелпс («Олівер Твіст», «Несподівана  вакансія»).
 
Також відомо, що будуть екранізовані книги «Смерть приходить наприкінці» 1944 року видання,  «Убивства за алфавітом» 1936-ого. Інші твори наразі невідомі.
«Сара Фелпс  в телеадаптації «І нікого не стало» показала новий спосіб інтерпретації творів Крісті для сучасної аудиторії, і компанія Agatha Christie Limited схвильована перенесенням цього психологічно багатства, глибини  і чутливості у  більш класичні роботи Крісті для нового покоління шанувальників», - говорить Хіларі Стронґ, виконавчий директор Agatha Christie Limited.
 
Окрім семи адаптацій від ВВС та Agatha Christie Productions, на екрани вийде ще один твір Агати Крісті - «Свідок обвинувачення». Про це оголосив американський актор Бен Аффлек, зірка фільмів «Дівчина з Джерсі», «Шибайголова», «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості».
 
Він не лише стане режисером стрічки, а  й виконає одну з ключових ролей у кінокартині. Ймовірно, Аффлек зіграє адвоката Вілфрида Робартса, котрий розслідує одну із нерозкритих справ: смерть літньої жінки, у вбивстві якої підозрюють її молодого друга Леонарда Воула. На думку адвоката, підозрюваний не винен, але всі докази свідчать проти нього.
 
У 1957 році твір вже було екранізовано Біллі Вайлдером, стрічка отримала «Оскар» за кращий фільм року.  У 1982 з`явилась ще одна кіноадаптація, режисером якої  став Алан Гібсон.
 
Наразі повний акторський склад та дата прем`єри фільму невідомі.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage