Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Море подарунків, радості та музики на Дні народження Старого Лева!
У неділю, 11 грудня, у львівському клубі «Fest Republic» «Видавництво Старого Лева» відсвяткувало своє 15-річчя. Чого тільки не було у цей день: конкурси, ігри й танці, майстер-класи для дорослих і малих, святковий розпродаж, благочинний аукціон з лотами від авторів ВСЛ, концерт від неймовірного «ГИЧ Оркестру». А найприємнішими для Старого Лева, звісно, стали привітання від читачів, письменників, ілюстраторів, перекладачів та усіх тих, хто знає і любить видавництво багато років. Приємною несподіванкою було й те, що коло книголюбів за рік встигло поповнитись найменшими читачами, і що малеча з батьками приєдналась до святкування. Людно, весело і затишно було на Дні народження Старого Лева.
 
 
За 15 років існування лев’яча сім’я дуже зросла й зміцніла. Книги «Видавництва Старого Лева» тепер люблять не лише в Україні, але й за кордоном. Привітати улюблене видавництво зокрема прийшли люди, без яких ці книги не були б такими особливими: перекладачка Наталя Іваничук, яку всл-івці любляче називають мамою українських мумі-тролів, письменник Андрій Бачинський, що минулоріч отримав премію «Дитяча Книга року ВВС», вибуховотворчі Романа Романишин та Андрій Лесів, найпозитивіша у світі письменниця Галина Вдовиченко, яка знає тисячу порад для малюків, як краще засинати й прокидатися, перекладач без якого видавництво не мало б своєї «італійської історії» Андрій Маслюх, «матір драконів» ВСЛ Катерина Міхаліцина, яка завжди знає, як розвеселити та вгамувати драконенят, художниця Оксана Була, що знає усі секрети милих туконі, велетенського зубра та впертого ведмедя, креативна й талановита художниця Катя Садовщук, письменниця, перекладачка, хранителька «речей сили» Ярина Винницька, художниця Маша Фоя, що як ніхто інший вміє створювати різдвяну казку, Пані Стефа (Мар’яна Душар), котра знає, як створювати святкові смаколики, поетеса Ірина Старовойт, чиї вірші дарують натхнення, літературознавець і поетеса Олена Галета …
 
 
 
 
А ще родзинкою вечора став виступ улюблених, неймовірних, запальних ГИЧів, вокаліст яких – Мар’ян Пирожок - також є частинкою родини Старого Лева, і маленькі читачі знають його як ілюстратора казки про «Маленьке левеня та львівську мишку».
 
 
Автори видавництва долучились також до благодійного аукціону, що відбувався на святі, та принесли свої лоти, аби гості заходу змогли обміняти їх на книги. Так читачі отримали смачні конфітюри від Наталки Іваничук, запашні карпатські чаї від Валерії Чорней, неймовірної краси кахлю від Ярини Винницької, вовняні брошки від Мар’яни Савки, лімітовану унікальну книгу Творчої майстерні «Аґрафка» та багато інших цікавих речей… А книжки, за які вони отримали бажані лоти, тепер помандрують до маленьких книголюбів міста Краматорськ.
 
 
 
Приємним бонусом було те, що просто на Дні народження Старого Лева діяла пошта, і всі охочі могли надіслати книжковий подарунок в будь-яку точку країни, зробити приємність своїм рідним й близьким.
 
 
А ще найзапекліші читачі, котрі запаслися до свят новинками ВСЛ, взяли участь у розіграші подарунків від Старого Лева. Відтак головний приз – мікроскоп - дістався читачці Оксані Ничипорук, а один з подарункових наборів - «Скриня. Речі сили» - помандрував з музикантом «ГИЧ Оркестру» Павлом Процівим.
 
  
 
Старий Лев точно знає, що під час зимових свят  читачів «зігріватимуть» не лише його книги, а й усе те, що книгомани виготовили під час майстер-класів.  Чи то ялинкові прикраси з солоного тіста, чи солодкі пряники, чи ікони на склі, чи прикраси з фетру, чи море емоцій та радощів – усе це залишиться на згадку по 15-річчя улюбленого видавництва.
 
 
 
 
 
ВСЛ хоче подякувати усім друзям і бізнес партнерам, читачам і авторам за привітання, за теплі слова, за підтримку і за об’єктивну критику, за те, що вірите у нас і допомагаєте нам! Дякуємо улюбленим радіо «Львівська хвиля» та «Сковорода» за підтримку і допомогу;) Ви - чудові!
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage