Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Людмила Зубко у проекті Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину»
У середу, 31 серпня, поетеса, головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка та українська бізнес-вумен, громадська діячка Людмила Зубко говоритимуть про чесність як основну життєву цінність. Це сьоме відкрите інтерв’ю в рамках культурного проекту Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину». Зустріч розпочнеться о 18:00 у дворику «Львівської копальні кави» (пл. Ринок,10). Вхід вільний.
 
У сучасному суспільстві бути чесним зі світом - це лише півшляху, набагато складніше бути чесним із собою. Як часто зовнішні обставини, модні тенденції, тиск оточення змушує нас одягати маски? Як часто ми, вимагаючи чесності від влади, керівництва та рідних, кривимо душею, поводячись нечесно? «Чесність - складова багатьох цінностей, вершина, до якої повинна прагнути нація, - каже Людмила Зубко. - Це основоположний принцип життя, його суттєва змістова лінія, котра визначає сам сенс життя, впливає на політичні, економічні, cоціальні процеси суспільства, є стрижнем цих процесів. На сучасному етапі чесність потребує філософського, наукового формулювання поняття, виходячи з теперішнього змісту життя...». 
 
Проект «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» передбачає 12 публічних інтерв’ю з цікавими і впливовими жінками. Проект має кілька завдань. Перше – озвучити важливі та болючі для суспільства теми. Друге – від розмови перейти до реальної допомоги. Цим проектом збираємо кошти на ремонт і облаштування маніпуляційного кабінету у львівському ОХМАТДИТі. У форматі free donation людям, які прийдуть на зустріч, ми запропонуємо «оцінити» розмову. Усі інтерв’ю і додатково написані учасницями проекту есеї про цінності стануть книжкою, яка буде презентована навесні 2017 року. 
 
Людмила Зубко – бізнес-вумен, громадська діячка. Народилася у містечку Новогуйвінське на Житомирщині. Закінчила Житомирський державний технологічний університет. Після чого 17 років пропрацювала інженером на Житомирському заводі огороджувальних конструкцій. Має освіту психолога, закінчила курс в НУ Києво-Могилянська академія за фахом «Підбір кадрів». 2008-го взяла участь у конкурсі на приватизацію приміщення на площі Перемоги (м. Житомир), де відкрила 2010-го «Львівську майстерню шоколаду». У 2012 році там створена фан-зона української мови, де дитячі письменники зустрічаються зі своїми читачами.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage