Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Любовний лист Ернеста Гемінґвея до Марлен Дітріх виставлено на аукціон
Любовний лист, який Ернест Гемінґвей написав німецькій актрисі та співачці Марлен Дітріх, продадуть на нью-йоркському аукціоні у «Swann Galleries» 4 травня. Лот оцінюють у майже 30 тисяч доларів.
 
 
У листі від 12 серпня 1952 року письменник висловив свої почуття до актриси, підписавши його «З любов`ю, містер Тато».  Вони захопилися один одним після зустрічі у 1934 році, але не змогли побудувати стосунки, бо, за словами Гемінґвея, були «жертвами несинхронізованої пристрасті» і кожного разу, коли один з них був вільним, інший перебував у стосунках з кимось іншим.
 
У листі автор писав: «Я завжди буду любити вас та захоплюватися вами, і всі мої почуття до вас змішалися». При чому Гемінґвей зазначив, що Дітріх прекрасна, натомість він – огидний. «Будь ласка, знайте, що я завжди вас люблю і забуваю лише так, як забуваю про биття свого серця. Але ж б’ється воно завжди». 
 
 
Письменник та актриса написали багато листів один одному протягом декількох десятиліть. Деякі з листів уже були продані в останні роки на різних аукціонах. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage