Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Лялечки»: презентації поетичної збірки Оксани Куценко у Києві та Житомирі
Про спогади, архетипи та невигадані історії, про можливість побачити невидиму суть речей, про занурення у власні схованки та про крила, які ми усі маємо, розповість Оксана Куценко під час презентацій своєї нової поетичної збірки «Лялечки» у Житомирі та Києві. Модеруватиме розмови поетеса Олена Гусейнова.
 
Презентації відбудуться:
 
- Київ - четвер, 2 червня, 18:30 – Книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3)
- Житомир – четвер, 9 червня, 18:30 – Львівська Майстерня Шоколаду (Майдан Перемоги, 7) 
 
Поетична збірка Оксани Куценко «Лялечки» вийшла у «Видавництві Старого Лева» у квітні 2016 року. Вірші, зібрані під цією обкладинкою, розкривають ідею того, що всі ми трохи заховані, трохи занурені у свої власні схованки-лялечки. Але так не триватиме вічно, адже лялечка – це стан перед великою зміною, перед трансформацією, перед появою крил.
 
«Книга «Лялечки» писалася досить довго, - розповідає авторка. - Остаточно збірка вирішилася, щойно з’явився вірш «Лялечки». Він став лейтмотивом книги, нанизавши на основну ідею всі попередньо створені тексти. Розвиток, зростання, переходи з одного стану в інший, вічний рух і вічна дорога – таким постає наше життя у книзі «Лялечки». Навіть коли ми залишаємося на місці, ми вже йдемо, коли завертаємо у спогади – рухаємося уперед, коли мовчимо – промовляємо найважливіше. Життя у коконі – вкрай важливий період для віднайдення і розуміння, у першу чергу, себе, а потім і усього світу».
 
Чудові тексти збірки, у супроводі дивовижних ілюстрацій Анастасії Стефурак, – гарний привід для розмови про зміни, великі й дрібніші, про ідентичність та вміння її зберегти в безконечному плині всього, що довкола.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage