Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Леся Воронина презентувала книгу Євгена Гуцала «Зайці в полі варять борщ»
Надзвичайно тепла зустріч з читачами відбулась в галереї «Art-e-fakt galereЯ» у рамках ХХІ Форуму видавців. Письменниця Леся Воронина презентувала дуже осінню збірку віршів свого чоловіка Євгена Гуцала «Зайці в полі варять борщ» з ілюстраціями Ольги Кваші.

Художниця розповіла про особливу емпатію щодо текстів автора, адже вона прочитала всі доступні твори Євгена Гуцала, перш ніж ілюструвати його збірку. Завдяки Ользі на сторінках книжки з'явились і мама-Павучиха, яка має прекрасних діток павучків та плете з ними рушники, і філософи вовк з лосем, які мирно розмовляють, і сімейка левів, і чарівник-сніговик.
 
Леся Воронина щаслива, що діти почнуть своє знайомство з творчістю Євгена Гуцала в такий цікавий спосіб - з прекрасних картин Ольги та легких і чуттєвих віршів, зібраних у книжці «Зайці в полі варять борщ».
 
 
Художниця Ольга Кваша порівнює процес приготування борщу з творенням музичного твору - треба кидати овочі і творити. Роботи Ольги теж як неповторний концептуальний музичний твір, який можна продовжувати і творити свій власний, гортаючи книжку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage