Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Кулінарія, що об’єднує країну, від Костянтина Грубича
У рамках ХХІІ Форуму видавців у ресторані «Япі» відбулася презентація книги відомого телеведучого Костянтина Грубича «Смачна країна» та кулінарний майстер-клас з приготування «Вінницьких лежнів». За словами автора, усі страви в його книзі прості у приготуванні та складаються із доступних продуктів. У той же час вони мають важливу місію - виступають об'єднавчим фактором нашої країни. 
 
«Тут є всі без винятку області України, ми об'їздили кожен її куточок, тож цілком можна стверджувати, що кулінарія об'єднує нас», - вважає Грубич. Паралельно із розповідями про створення «Смачної країни» автор готував смачні лежні із капусти та картопляного пюре, які його навчили робити на Вінниччині.
Публіці також було напрочуд цікаво почути, як телеведучому вдається підтримувати чудову фізичну форму. «Коли працював над програмою «Смачна країна» і перебував у постійному приготуванні-дегустації страв, важив десь на 20 кг більше, - зізнається Грубич. - Взявся за себе, бо хочу таки довше прожити. Ходжу в зал, дотримуюся посту і п'ю багато води».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage