Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Коли твоя найбільша мрія – книги
 
Дивовижна історія трапилася у штаті Юта (США).  Історія, яка вчить не припиняти мріяти і доводить, що світ не без добрих людей.
 
12-річний Метью неймовірно любить читати. Проте через фінансову скруту хлопець не міг собі дозволити не лише придбати книгу, а й навіть оплатити проїзд автобусом до найближчої бібліотеки. Тому єдине, що йому траплялося читати, – це рекламні буклети.
 
Одного разу Метью розповів про свою ситуацію листоноші Рону Лінчу, і тоді життя хлопця змінилося. Рон опублікував на свої сторінці у Facebook повідомлення, у якому попросив друзів допомогти зібрати книги для Метью. «Це просто божевілля! Я отримав відповіді з усього світу: з Великобританії, Австралії, Індії»,  – розповідає Рон Лінч. Він зізнається, що очікував на допомогу лише кількох людей, але участь у цьому благодійному вчинку зголосилися взяти десятки користувачів Facebook. 
 
 
Вже сьогодні Метью отримав понад 350 книг з усього світу. Хлопець пообіцяв прочитати кожне з надісланих видань та ділитися ними з іншими дітьми, які потребуватимуть книг :)
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage