Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книги – одні з найпопулярніших подарунків у Німеччині
 
Щороку наприкінці осені компанія ринкових досліджень «Gesellschaft für Konsumforschung» (GfK) опитує німців у віці від 14 до 75 років про подарунки, які вони готують рідним та друзям до зимових свят. Згідно результатів, у 2016 році одними з найпопулярніших у Німеччині стали книги.
 
38% респондентів розповіли, що планують купувати книги для подарунків і готові витратити на них в середньому 39 євро. У минулому році книги також потрапили у рейтинг святкових покупок, їх обрали 37% людей, сума витрат становила 40 євро.
Наразі GfK оцінює потенційні продажі книг на подарунки в 2016 році у 953 млн євро. Якщо врахувати також подарункові сертифікати на книги, витрати на книжкові сюрпризи стануть ще більшими. Так дослідницька компанія очікує, що у 2016 році ця сума може стати вищою, ніж у минулому (977 млн євро).
 
 
Аналітики також говорять, що зазвичай книги дарують 42% жінок, серед чоловіків цей показник становить 33%. Крім того, видання вважаються цікавим подарунком здебільшого серед людей віком 35-44 років; їх число складає 47% у порівняні з 35% опитаних у віці 14-24 роки і старше 55-ти.
 
Серед інших популярних подарунків GfK називає гроші, іграшки, одяг, прикраси, парфумерію тощо. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage