Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книгу Тараса Прохаська екранізують
Роман українського письменника Тараса Прохаська «НепрОсті» стане фільмом. Стрічку готуватиме продакшн «Selena films», яка викупила права на екранізацію твору. Сценарій до фільму вже готовий, наразі керівники проекту шукають партнерів для зйомок кінокартини.
 
Українська правда. Життя. Фото - Чілла Палош
 
«Коли я вперше прочитала "НепрОсті" Тараса Прохаська – перше видання в м'якій палітурці – для мене це стало потрясінням, відкриттям і величезною радістю, що такий роман створений у нас і про нас. Я чітко пам'ятаю свою думку: "Це – кіно. Цей роман має втілитися на екрані. І це зроблю я". Я дуже рада, що Тарас вірить в нас і розділяє наше творче бачення – це дуже важливо. Зараз написаний сценарій, ми разом з прекрасним голландським художником українського походження переходимо до розкадрування і перекладаємо сценарій польською, щоб показати його потенційним партнерам з Польщі», - зазначає Нана Суханова, керівник «Selena films».
 
Вперше роман «НепрОсті» побачив світ у 2002 році, згодом увійшов до збірки творів автора «БотакЄ» у 2010-му. У центрі твору – Карпати 1913—1951 років. 
 
Нагадаємо, у «Видавництві Старого Лева» вийшла трилогія Тараса Прохаська та Мар`яни Прохасько «Хто зробить сніг», «Куди зникло море» та «Як зрозуміти козу».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage