Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книгу «Середина світу» презентують у Луцьку
У неділю, 29 травня, у Луцьку відбудеться презентація книжки Андреаса Штайнгьофеля «Середина світу», що вийшла у ВСЛ. Про книгу, інакшість, стосунки між дітьми і батьками та між однолітками, підліткову літературу та багато іншого говоритимуть перекладачка книги Ірина Загладько, художниця Оксана Була та літературний  редактор Катерина Перконос.  Модеруватиме розмову Ганна Луцюк. Локація – Книгарня «Є» (вул. Лесі Українки, 30), початок о 16.00.
 
Книжка німецького автора Андреаса Штайнгьофеля «Середина світу» написана для підлітків, але зацікавить і дорослих читачів, бо проблематика твору дуже широка. Цей роман – тест на толерантність і адекватність, бо тут йдеться про інакших: про Філа, який закохався в однокласника, про його відлюдькувату сестру-близнючку та про ексцентричну маму. Сім’я живе у занедбаному маєтку на околиці провінційного містечка і чинить опір його жителям, які вимагають бути «як всі».
 
Цю складну і зворушливу історію можна прочитати українською завдяки Ірині Загладько, яка переклала текст. Вишукані ілюстрації, якими тішився сам Андреас Штайнгьофель на одному із закордонних книжкових ярмарків, намалювала Оксана Була. 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage