Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книгу «МІСТОрія однієї дружби» презентують у Києві

У суботу, 25 червня, у київській Книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3) відбудеться презентація книжки «МІСТОрія однієї дружби», що вийшла у «Видавництві Старого Лева». У гості до читачів завітають автори книги - письменниця і режисер Ірина Цілик та художниця Марися Рудська. Не залежно від того, чи ви тільки починаєте знайомство з Києвом, чи вже давно закохані у це місто,  під час зустрічі ви зможете відкрити чимало його таємниць, дізнатися багато особливих київських історій та почути голос могутнього міста. Початок о 12.00.

«МІСТОрія однієї дружби» відкриє читачеві особливий Київ, проведе вже знайомими стежками та подарує несподівані відкриття. А головна героїня книги – юна Таня – покаже, чому важливо любити своє місто і не боятися дослухатися до його порад.
 
«Для мене знайомство з Києвом один на один почалося з того, що я багато гуляла містом, - розповідає Ірина Цілик. - Зараз так просто дітей самих нікуди не відпускають, і ця книжка певною мірою фантастична, адже її героїня у 10 років гуляє Києвом там, де їй заманеться.  Але найголовніше, що Таня має провідника, і цей провідник – саме місто. Дівчинці вдалося почути голос Києва, для мене – найкращого міста, міста, з якого все почалося». 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage