Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книга «Зірки і макові зернята» видана у Китаї
У китайському видавництві «Petrel Publishing House» шеститисячним тиражем вийшла книга Творчої майстерні «Аґрафка» «Зірки і макові зернята», що побачила світ у 2014 році у «Видавництві Старого Лева». Це вже сьома мова, на яку було перекладене видання. 
 
Головна героїня книги «Зірки і макові зернята», маленька дівчинка на ім’я Дора, понад усе любить рахувати, а разом з нею рахують і читачі. Скільки горошинок на новій сукні Дори? Скільки макових зерняток? Скільки зірок на небі і чи можливо усе це порахувати? Завдяки книжці маленькі читачі дізнаються, що можливо все, якщо вчитися та йти до мети маленькими кроками. 
 
 
Робота Романи Романишин та Андрія Лесіва (Творча майстерня «Аґрафка») «Зірки і макові зернята» була перекладена англійською «Видавництвом Старого Лева», а також виходила у таких країнах, як Франція, Іспанія, Південна Корея, Латвія, Словенія. У Китаї книга побачила світ у видавництві «Petrel Publishing House», заснованому 32 роки тому в місті Чженчжоу, столиці провінції Хенань.
 
Видавництво «Petrel Publishing House» на Книжковому ярмарку у Пекіні
 
 
Нагадаємо, що книга «Зірки і макові зернята» увійшла до числа переможців у номінації «Opera Prima» конкурсу Bologna Ragazzi Award 2014.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage