Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Книга мого роду» - бестселер літа
Що найкраще продається влітку у видавців дитячої літератури, коли діти на канікулах, а дорослі в тяжких роздумах, як вирватися на відпочинок? У «Видавництві Старого Лева» лідером продажу цього літа несподівано став художній альбом «Книга мого роду».
 
Не зовсім для дітей - радше для всієї родини. З лінійки художньої літератури для дітей цей альбом, звичайно, вибивається. Бо його не читають (ну хіба заголовки рубрик і трошки корисної інформації), його пишуть і творять - фотографіями з родинного архіву, цікавими оповідками з життя своїх рідних, описами родинних традицій, рецептів, родинних правил та звичаїв, укладанням родинного календаря і власне створенням дерева роду.
 
Мабуть, головний успіх альбому - у його концепції збереження інформації про свій рід для передачі наступним поколінням. Упорядником стала тернопільська письменниця Ірина Мацко. Видавництво - традиційно для Старого Лева - не поскупилося на витончений дизайн і пристойну подарункову поліграфію.
 
«Виявляється, це саме те, що треба, - коментує головний редактор видавництва Мар´яна Савка, - людям потрібно дати можливість самим стати авторами. Особливо якщо йдеться про книгу їхнього роду. Тепер ми думаємо над тим, що іще могло би бути цікавим для сучасних українців. Яку ще книгу їм захочеться самостійно творити. Ідеї у нас є. Не за горами і їхня реалізація».
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage