Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Казку про Майдан» Христини Лукащук видадуть у Франції
У четвер, 24 листопада, видавництво «Bleu & Jaune» представить французьким читачам книгу Христини Лукащук «Казка про Майдан», що вийшла українською у «Видавництві Старого Лева» 2014 року. Французькою книгу переклала Жюстін Горетска (Justine Horetska).
 
«Казка про Майдан» стала першою спробою поговорити з дітьми про складні речі, зокрема про Революцію Гідності.  Христина Лукащук створила не лише тест, а й дуже символічні, сповнені архетипів та глибинних сенсів малюнки, що допоможуть батькам у цій розмові. А ікона  на обкладинці, яку намалював Роман Зілінко, може служити ще й оберегом.
 
«Благодатну країну, яка отримала назву Україна, населяли працьовиті люди, які любили Бога, - українці. Але керівництво країни мало піклувалося про свій народ, особливо останній президент, який був особливо жадібним. Спершу люди страждали, не скаржачись. Але одного разу обурені українці вийшли на Майдан, щоб покласти край несправедливості. Їхня непохитна віра в любов допомогла їм здобути перемогу», - йдеться про книгу на сайті видавця.
 
 
«Bleu & Jaune» - видавництво, що активно підтримує культурний обмін між різноманітними країнами. Серед завдань видавництва – познайомити французьку публіку з українською історією та літературою. 
 
Більше про французьке видання за цим посиланням.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage