Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Казковий світ Лесі Ворониної та Катерини Штанко
Письменниця Леся Воронина та художниця Катерина Штанко у рамках Дитячого Форуму у Львові розповіли про свою нову книгу «Слон на ім`я Ґудзик», до якої увійшли три  історії про чарівного слоника. У теплому, ніби родинному колі говорили про те, як народилася книга та як творилися ілюстрації для неї, про чудодіїв та карнавали, про вухатих бубликів та їстівні шкарпетки і про безліч інших фантастичних речей, які читачі зустрінуть у книжці. 
 
Поки авторки розповідали та навіть показували дітлахам своїх казкових героїв, юні читачі намагалися вгадати, чим особливі ці персонажі. Найкмітливіші з гостей отримали призи від Лесі Ворониної - чарівні мушлі із намальованими на них слонами.
 
 
Дітлахи дізналися, що їстівні шкарпетки можуть їсти тільки слухняні діти, і навіть обирати, якими ці шкарпетки будуть на смак; дірка вухатого бублика - портал в інший світ; Івасик Лякасик – злий персонаж, якого можна перемогти тільки сміхом, а пан Ящук може ляснути хвостом, і з дерев поруч посиплються волохаті кокоси; чарівні мушлі мають надзвичайні властивості, а смачне морозиво може бути дуже балакучим.
 
Про ілюстрації, які супроводжують текст, розповідала Катерина Штанко. Художниця зізналась, що з трьох історій найбільше любить різдвяну оповідку про слона Ґудзика. «Оскільки пані Катерина стала не  тільки художницею, а й письменницею, то я тепер мушу спробувати себе у художньому ремеслі», - сміялась Леся Воронина, показуючи свої мистецькі творіння на мушлях. 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage