Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Катерина Бабкіна зустрілась з дітьми
Надзвичайно теплою була зустріч Катерини Бабкіної з читачами Центральної міської дитячої бібліотеки, філіалу 13 (вул. Князя Романа, 32), яка відбулась у рамках ХХІ Форуму видавців. Авторка презентувала школярам свою нову книжку «Гарбузовий рік». Головною темою розмови було ставлення до діток з ДЦП.
 
Ще до початку заходу Катя Бабкіна зізналась Старому Леву, що дуже хвилюється, адже це її перша зустріч з маленькими читачами. Раніше Катерина писала тільки для дорослих, а «Гарбузовий рік» - її перша дитяча книжка.
 
    
 
Переживання авторки виявилися марними – між дітьми та гостею зав’язалась цікава розмова. Говорили про улюблені книжки, про майбутні професії. Виявилось, що більшість присутніх школярів мріють бути інженерами. Але головним акцентом розмови було ставлення дітей до однолітків, хворих на ДЦП та змушених пересуватись у візку. Такий акцент виник у зв’язку з тим, що один з героїв книги - неповносправний хлопчик Ренат.
 
Школярі запитували у Катерини Бабкіної, чи не хоче вона написати про моду або про свої пригоди в школі. Письменниця відкрила секрет: це цілком можливо, адже вона працює в модному журналі і знається на цій темі.
 
Фото: Аня Стьопіна, Чернівці

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage