Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Історія на мільйон від Катерини Бабкіної
У п'ятницю, 22 січня, у київській книгарні «Буква» відбулася презентація дитячої книжки Катерини Бабкіної «Шапочка і кит», що вийшла у «Видавництві Старого Лева». Ця книга незвичайна – за її допомогою Катерина Бабкіна та ВСЛ планують зібрати мільйон гривень для благодійного фонду «Таблеточки», що допомагає онкохворим дітям. 
 
Теми розмови з численною аудиторією вечора були дуже різноманітні. Говорили і про невиліковні хвороби та неповні сім’ї, а також про творчість письменниці: про історії народження її дитячих книжок, про пінгвінів, про справжніх китів та про польоти над хмарами:)
 
Модератор зустрічі, Олексій Тарасов, поділився своїми враженнями від видання. «Цей твір позбавлений сентиментальності. Катя не намагається примусити людей плакати, вона просто розповідає історію звичайного хлопчика, який має друзів, особисті радості, який чогось боїться і про щось мріє».
 
Олексій Тарасов запитав авторку про речі, якими, можливо, її саму здивував Шапочка. «Коли я почала писати книжку, - розповіла Катерина Бабкіна, -  я зрозуміла, що  замало знаю про ті речі, про які хочу писати. І я провела кілька місяців у бесідах з лікарями та батьками дітей, що хворіють на лейкоз. Після всього того, що я дізналася, Шапочка здивував тим, який він сильний і який він веселий, незважаючи ні на що».
 
 
 
Під час презентації фрагменти книжки прозвучали в авторському виконанні, а також можна було придбати книжку та отримати автограф автора.
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage