Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ірма Вітовська у проекті «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину»
У середу, 14 грудня, львів'яни матимуть нагоду зустрітися з прекрасною жінкою, талановитою акторкою та чуйною людиною Ірмою Вітовською. Відкрите інтерв'ю традиційно відбудеться у дворику «Львівської копальні кави» (пл. Ринок,10). У рамках проекту Мар'яни Савки «12 неймовірних жінок…», Ірма говоритиме про милосердя. Початок о 18:00.
 
Охарактеризувати Ірму Вітовську лише за акторськими здобутками складно, адже вона не лише відома медійна персона, але й людина з чіткою громадянською позицією та великим серцем. Завдяки Ірминій волонтерській праці наші захисники на Сході України мають теплий одяг та медикаменти. Завдяки її благодійним проектам дітки з онкологічними хворобами отримують паліативну допомогу. Тож не дивно, що темою публічного інтерв'ю Мар'яни з Ірмою буде «Милосердя». Для акторки милосердя є способом життя, тим, що приносить щастя. «Ця необхідність - віддавати, дарувати почуття - приходить поступово... Але потім вона приносить неймовірне відчуття щастя. Не позбавляйте себе щастя!», - каже Ірма Вітовська.
 
Ірма Вітовська - відома акторка, волонтерка. Заслужена артистка України. Понад 16 років грає у Молодому театрі. Була телеведучою, знімалася у серіалах, артхаусному кіно та фільмах Олеся Янчука (у «Залізній сотні», «Владика Андрей», «Нескореному»). Понад чотири роки займається надважливою справою – підтримує паліативно-хоспісний рух в Україні. Три роки волонтерить та збирає кошти для вояків АТО. За активну громадянську позицію та самовіддану допомогу людям «Фонд оборони країни» нагородив Ірму Вітовську відзнакою «За оборону країни».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage