Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хвостато-вусатий балаган відбувся у Львові
Цими вихідними ми дружньою старлев'ячою родиною влаштовували хвостато-вусатий балаган. У дворику Львівської копальні кави у рамках фестивалю «Читай. Львів» відбулася презентація книги «36 і 6 котів», яку написала Галина Вдовиченко, а проілюструвала Наталка Гайда. І це була не звичайна презентація, а цілий майструвально-театрально-танцювальний хвостатий балаган «36 і 6: котів забагато не буває». 
 
Разом із дітьми ми під керівництвом Наталки Гайди перевтілювалися у котів, власноруч майструючи  маски - сірі, руді, смугасті, довгоносі, круті і прикольні. А маючи маски, ніщо вже не ставало на заваді стати справжніми котами і героями книжки. Галина Вдовиченко показала себе в ролі режисера імпровізованої постановки, а малеча перевтілилася на котів Голоту, Кутузова, Бубулика, Шпондермена, Степка, Робокопа та інших. Не залишилися осторонь і їхні батьки - дві наймужніші мами приміряли на себе роль Пушинки і Хвостулі й затанцювали.
 
А потім всі разом ми побували на справжньому танцювальному майстер-класі, під час якого вчилися котячому ірландському степу, щоб вже ніхто-ніхто не міг закинути 36 і 6 котам, що вони у танцювальному мистецтві аматори, а не профі. Вчили нас Лєна Бєлкіна і Марта Дума зі Школи ірландського танцю Unicorn.
 
Було весело, кумедно, натхненно і по-котячому драйвово!
Фото – Оксани Прохорець. Більше фото з події
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage