Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Фоззі познайомив киян з новими пригодами Гупала Василя
Фото - Ганна Лаврова
 
У суботу, 2 липня, у Києві відбулись перші читання та презентація книги Олександра «Фоззі» Сидоренка «Гупало Василь. П’ять з половиною пригод», що вийшла у «Видавництві Старого Лева».  Гості, що завітали на захід у Barbara Bar, мали змогу першими почути одну з нових казок про пригоди українського супергероя в авторському виконанні. 
 
Журналіст, письменник, соліст гурту ТНМК Олександр «Фоззі» Сидоренко розповів про свої літературні проекти, про створення нової книги, життя Василя Гупала та навіть трохи про його майбутнє. 
 
«Я закінчив літературну частину книжки в серпні минулого року, - розповідав Фоззі. – А потім ще дев’ять місяців Сашко Даниленко малював ілюстрації в Америці, то ж ми довго та з нетерпінням чекали на її вихід. Гупало Василь – супергерой, і цим все сказано. Є пісня, є кліп, відтепер є книжка, і це не останній пункт нашої програми, адже ми збираємося з цим супергероєм провести частину свого життя»
 
 
Перед тим, як зачитати казку «Невесілля», Фоззі розповів про те, як вона з’явилася і чому саме нею закінчується книжка.
 
«Книжка закінчувалася, і я ніяк не міг зрозуміти, що має бути в кінці. Якось ми були на весіллі у одного з друзів, і там, як це буває на весіллях, відбулася невеличка бієчка. І я відразу встав і сказав: «Ви там собі бийтеся, а я тільки що зрозумів, чим мусить закінчитися книжка». Тому що це українська традиція – все мусить закінчуватися весіллям, а весілля мусить закінчуватися бійкою. Я вважаю, що це ідеально, що це фінал будь-якої української історії».
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage