Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Флешмоб #моїречісили
Сорочка з грубого полотна, вишита руками прабабусі. Скриня, що її дідо зробили після весілля. Разки коралів, що ще дівчиною носила бабуся. Ікона, що передається з покоління у покоління. Кожна українська родина зберігає щось особливе, речі ужиткові, але настільки прекрасні, що мимоволі погоджуєшся із визначенням «неземна краса». Наші особисті скарби, які перетворились на наші речі сили.
 
Друзі, а які ви маєте речі сили? Поділіться з нами і отримайте можливість виграти ексклюзивні футболки або еко-торби за мотивами арт-бука «Скриня. Речі сили».
 
На своїй сторінці у Facebook розкажіть про ваші родинні скарби, затегайте  «Видавництво Строго Лева» та Ковчег «UkraЇna»*, додайте хештег #моїречісили та трьох друзів, яким передаєте естафету. За місяць, у п’ятницю, 2 грудня, ми розіграємо серед учасників флешмоба футболки та еко-торби, які поповнять вашу особисту колекцію прекрасних речей.
 
Детальніше про арт-бук «Скриня. Речі сили».
 
*щоб затегати сторінку, у латинській розкладці клавіатури у своєму пості поставте знак @ та без пробілів почніть дописувати до нього назву сторінки. Фейсбук запропонує вам варіанти сторінок для тегу, виберіть необхідний.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage