Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дзвінка Матіяш зустрінеться з читачами у Луцьку
Книгарня «Є» (вул. Лесі Українки, 30) та «Видавництво Старого Лева» запрошують маленьких та дорослих читачів на затишну і цікаву зустріч із Дзвінкою Матіяш, яка відбудеться у вівторок, 24 січня. Початок – о 18.00, модератор - Ганна Луцюк.
 
Дзвінка Матіяш – українська письменниця, перекладачка. Тексти, над якими чи з якими вона працює, наповнені світлом і добром, душевним теплом і спокоєм. Під час зустрічі авторка розповість про свої книги, що вийшли друком у «Видавництві Старого Лева», а саме про підліткову повість «Марта з вулиці Святого Миколая» та історію народження Месії під назвою «Перше Різдво».
 
«Марта з вулиці Святого Миколая» – книжка для вдумливих підлітків. Це історія дорослішання дівчинки, яка мріє стати художницею, становлення її як особистості. Це оповідь про життя її рідних і друзів, про творчість і натхнення, живопис і музику, любов і втрату. І про народження нового життя.
 
Різдвяна історія «Перше Різдво» очима письменниці Дзвінки Матіяш та ілюстраторки Богдани Бондар повертає до витоків Різдва – не просто гарного родинного свята, а історії Божого народження і відкуплення людства.
 
Медіапартнер заходу - тижневик «Український тиждень».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage