Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Допоможемо Джеймі Оліверу у просуванні ідеї здорового харчування!
Англієць Джеймі Олівер - ведучий низки кулінарних телепередач та автор кількох книг, у тому числі – «Смачні страви за 30 хвилин від Джеймі», яка вийшла українською мовою у «Видавництві Старого Лева». Одним із найважливіший соціально значущих досягнень цього кулінара є створення програми здорового харчування для британських школярів.  Джеймі хоче поширити ідею здорового харчування і в інших країнах, і для цього потребує нашої допомоги. 
 
Привіт, народ, я Джеймі.
 
Мені терміново потрібна ваша допомога. На даний момент ми зіткнулися з глобальною епідемією ожиріння, на яку страждають 42 мільйони дітей у віці до п'яти років по всьому світу. Суть у тому, що наступне покоління житиме набагато менше, ніж їхні батьки, якщо нічого не буде зроблено, щоб виправити цю тривожну статистику.
 
Ось я і прошу, щоб ви зробили дві прості речі. По-перше, будь ласка, підпишіть цю петицію, щоб показати свою підтримку обов'язкового практичного навчання здоровому харчуванню у школах по всьому світу. По-друге, поділіться цією інформацією через соціальні мережі.
 
Це важливо, тому що ми можемо «озброїти» майбутні покоління інформацією про життєві навички, необхідні для того, щоб вести здорове, щасливе та продуктивне життя. Я щиро вірю, що це право кожної дитини, і я сподіваюся, що ви погодитеся з цим.
 
Якщо ви допоможете мені і петицію підпишуть мільйони людей, ми можемо створити рух досить потужний, щоб змусити всі уряди G20 вжити заходів. Знання про їжу змінить життя наступних поколінь, тому, будь ласка, допоможіть. Я не можу зробити це без вас.
 
З любов’ю, Джеймі Олівер ;-* 
 
Детальніше про акцію можна дізнатися тут 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage