Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Діалог-презентація «Листи з Литви / Листи зі Львова» у рамках ХХІІІ Форуму видавців
У п’ятницю, 16 вересня, з 14:00 старовинна зала театру ім. Леся Курбаса у Львові наповниться поетичним словом, у якому так багато людяності, любові, життєвої зрілості, глибинних одкровень і радості спілкування. Мар’яна Савка та Маріанна Кіяновська презентуватимуть свою нову збірку віршів «Листи з Литви / Листи зі Львова» від ВСЛ, а модеруватиме розмову Юрій Андрухович. Приходьте за адресою вул. Леся Курбаса, 3, вхід вільний! 
 
Протягом листопада 2015 року поетеси Мар’яна Савка та Маріанна Кіяновська писали одна одній листи. Тільки це листування було не звичайним, а віршованим, та ще й розгорталось перед очима шанувальників творчості авторок у Facebook. На ці вірші-листи чекали, їх обговорювали і поширювали. У них є все – і дружба, і політика, і гострота сучасності, і роздуми над величчю кохання. 
 
 
«Майже дев'ять місяців тому завершилося це листування, - розповідає Мар’яна Савка. - Досвід був надзвичайний. Пам'ятаю, з яким хвилюванням щоразу відкривала Facebook, щоб знайти там нового листа від Маріанни, і як напружено чекала хоч якоїсь вільної хвилинки, щоб писати відповідь. Дивуюся, як натхнення приходило день у день, як за розкладом. І навіть було змагання зі самим собою - зробити ще кращий вірш, для неї, для себе, для читачів. І як багато всього ми відчитували між рядками. Це було можливо тільки з Маріанною. Сподіваюсь, вам сподобається». 
 
Автограф-сесія авторок відбудеться у четвер, 15 вересня, о 14:00 на стенді «Видавництва Старого Лева» (Палац мистецтв, стенд №4). 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage