Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Благодійний аукціон «Шапочка і кит» - крок до мільйона на допомогу дітям
Якщо ти кит, та ще й чарівний, - це чудовий привід не тільки розважити дітлахів, а ще й зайнятися доброю справою. Так, на Книжковому Арсеналі дорослі та малі дізнавалися, що це за проект #shapochka_i_milion_na_tabletochki та брали участь у благодійному розпродажі на користь онкохворих дітей. 
 
На аукціоні можна було придбати оригінальні ілюстрації, авторську кераміку від художниці Юлії Пилипчатіної та об'єкти фан-арту за мотивами книжки «Шапочка і Кит», що вийшла у «Видавництві Старого Лева». Авторка книжки Катерина Бабкіна розпочала свою розповідь з кита: «Його придумали ми з Юлею, Юля його намалювала таким, яким ви його  бачите, і тепер він живе у книжці. Кит одного дня приплив до хлопчика Шапочки, що хворів на лейкоз, і подружився з ним. Але це не просто історія і не просто книжка – з її допомогою ми не тільки розповідаємо про кита, але й допомагаємо дітям, які хворіють, як Шапочка. 5 гривень від вартості кожного примірника книжки перераховуються до фонду «Таблеточки». Сьогодні на аукціоні ми також допоможемо дітям: всі гроші, які отримаємо, передамо фонду на лікування дітей». 
 
 
Під час аукціону були продані не тільки оригінали ілюстрацій книжки та неймовірно гарні, розписані у стилі книжки керамічні вироби Юлії Пилипчатіної, а й чудові футболки з зображенням кита, інсталяція «Дім кита та равлика» та, звичайно, примірники «Шапочки і кита». 
 
Книжка «Шапочка і кит» вийшла у «Видавництві Старого Лева» у грудні 2015 року. Авторка книжки Катерина Бабкіна оголосила онлайн-челендж #shapochka_i_milion_na_tabletochki – протягом 2016 року вона планує зібрати за допомогою книжки один мільйон гривень для фонду. 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage