Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білоцерківська презентація як свято пуза

Доки у Верховній Раді «ображали» Яценюка, ми разом із дружиною і донькою побували у Білій Церкві, де на запрошення місцевої громади симпатиків рідної кухні презентували книжку. Поїздка була зорганізована київським офісом «Видавництва Старого Лева». Пишу одразу, доки ще не вистигли емоції, як тепло зі щойно спечених пиріжків. Бо враження якнайкращі!

Вперше за час моїх зустрічей із читачами публіка зібралася вузькоспеціалізована – усі фахівці галузі громадського харчування. Серед присутніх на зустрічі були кухарі і шефи, керівники та власники білоцерківських кафе і ресторанів. Ідейним натхненником та «диригентом» усього зібрання стала Людмила Борисівна Дригало - щира українська патріотка, яка зуміла поставити національну кухню із домашньої доріжки на промислові рейки.

Саме заслуга пані Людмили у тому, що зустріч запам’яталася присутнім не лише обміном інформації про особливості українського куховарства, а ще й щедрим столом, справжнім святом пуза. Адже майстер-клас проводив не автор книжки народних рецептів, а власне приймаюча сторона. Співробітники відомої місцевої фабрики приготували для дегустації страви за рецептами із книжки «Смачна країна» та власні вироби. Зокрема, гості посмакували фаршированими галушками і наполеоном (Полтавщина), верещакою (Київщина), пирогом з капусти (Дніпропетровщина) та фабричними смаколиками – хачапурі з сиром і солодкою випічкою.

Дякую, Біла Церкво! Захоплення викликали усі наїдки, бо приготовані майстерно і з душею. Такий «реверс» у бік приготування страв із книжки читачами ще до початку презентації має пріоритетне право не існування. Та й на продажі це позитивно впливає. Ситі люди налаштовані на конструктив, тим більше якщо це ще і фахівці галузі. Тож купували «Смачну країну» цього разу активно, що дозволило мені хоча б на годинку відчути себе автором бестселера))

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage