Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Безкоштовні літературні лекції від Єльського університету
 
Провідні університети різних країн все частіше обирають онлайн-курси як метод дистанційної освіти та поширення цікавої інформації для слухачів усього світу. Так, один із найпопулярніших курсів останніх років – збірка лекцій Єльського університету  під назвою «Американський роман з 1945 року». Курс є безкоштовним, тож кожен може відкрити для себе світ романістики США.
 
Слухачі лекцій мають нагоду дізнатися про американський літературний процес у період після Другої світової війни і дотепер. У рамках курсу розглянуто такі теми, як формальні і тематичні етапи розвитку роману як жанру, відносини між письменниками і читачами, умови публікації текстів, інновації у формі роману, взаємодія тексту з історією і мінливе місце літератури в американській культурі. 
 
Курс складається з 26 лекцій, а список для читання містить твори Річарда Райта, Фланнері О'Коннор, Володимира Набокова, Джека Керуака, Джерома Девіда Селінджера, Томаса Пінчона, Джона Барта, Максін Хон Кінгстон, Тоні Моррісон, Мерилінн Робінсон, Кормака МакКарті, Філіпа Рота, Едварда Джонса та ін.
 
Читає лекції професор англійської мови в Єльському університеті Емі Хангерфорд, яка спеціалізується на американській літературі ХХ-ХХІ століття.
 
Дивимось вступ. 
 
 
Переглянути лекції можна за цим посиланням.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage