Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Бельгійці замість покемонів ловлять ... книжки
TNW  
 
Надихнувшись популярною грою Pokémon Go, вчителька однієї з бельгійських шкіл Евелін Грегуар вирішила використати цю ідею з більшою користю. Так з’явилась спрощена версія квесту, де замість покемонів гравці «полюють» на книги.
 
Евелін Грегуар створила  у соціальній мережі Facebook  спільноту під назвою «Chasseurs de livres» («Мисливці на книги») кілька тижнів тому. Щоденно там з`являються різні фото та підказки, де заховано книги. Так гравці можуть знайти те чи інше видання. Тільки-но вони прочитають знайдену книгу, можуть її «звільнити» і вигадати власні підказки, щоб інші учасники могли теж насолодитися  читанням. Сьогодні спільнота налічує вже понад 77 тисяч учасників. Деякі з них вирішили перетворити «полювання на книги» на щоденний ритуал, а на сторінці спільноти ділитися власними відгуками про прочитане. 
 
Ідея гри прийшла авторці проекту, коли вона розставляла книжки у своїй домашній бібліотеці та не знайшла місця для усіх видань. На думку Евелін, це чудовий спосіб обмінюватися книгами та створювати нові читацькі спільноти.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage