Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Автори ВСЛ на фестивалі «ПогранКульт: ГаліціяКульт»
З 4 по 18 жовтня у Харкові триватиме культурний фестиваль «ПогранКульт: ГаліціяКульт», у якому візьмуть участь 300 митців з Галичини та Слобожанщини.  На гостей фестивалю чекає чимало кінопоказів, театральних вистав, музичних постановок, художніх виставок, цікавих лекцій та дискусій, і, звісно, насичена літературна програма.  Автори «Видавництва Старого Лева» теж долучаться до фестивалю. Зокрема, поспілкуватися на заходах «ПогранКульт: ГаліціяКульт» можна буде з письменниками Мар`яною Савкою, Маріанною Кіяновською, Жанною Слоньовською, Тарасом Прохаськом та ін. Запрошуємо!
 
У вівторок, 11 жовтня, запрошуємо на розмову з польською письменницею Жанною Слоньовською «Полікультурність як ідентичність у романі «Дім з вітражем». Модератор – Олег Коцарєв. Захід почнеться о 17.00 в Літературному музеї (вул. Багалія, 6).
 
А вже в середу, 12 жовтня, нову поетичну збірку «Листи з Литви/Листи зі Львова», написану разом з Мар`яною Савкою,  харків`янам та гостям міста презентує поетеса Маріанна Кіяновська. Модеруватиме розмову Ростислав Мельників. Початок о  17.00 в Літературному музеї (вул. Багалія, 6).
 
Повна програма фестивалю – за посиланням. 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage