Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Антон Санченко презентує книгу «Земля Георгія» у п’ятьох містах України
У липні письменник та перекладач Антон Санченко презентує свою нову книжку «Земля Георгія», що вийшла у «Видавництві Старого Лева», у п`ятьох містах України: Києві, Івано-Франківську, Львові, Харкові та у Дніпрі. Під час презентацій письменник говоритиме про силу українського характеру, про кораблі та мореплавців, про Україну та Грузію, про силу духу й справедливість. 
 
До видання увійшли шість повістей, написані у різний час. Книга побудована на досвіді бувалого мореплавця, якому доводилося зазнати випробувань і у воді, і на суші. Герої повістей Антона Санченка - здебільшого люди суворі, витривалі, відчайдушні, дотепні й заповзяті. Хоча й серед них трапляється хтось чужорідний, загрозливий своєю підступністю й лицемірством, як, зрештою, в будь-якому гурті, проте це каталізує вроджені властивості українського характеру. 
 
«У книжці зібрані дуже давні й недавні повісті про Грузію, - говорить Антон Санченко. - Принаймні можна порівняти, що хвилювало 27-річного автора і що важливо для 50-річного. І чи пішли роки писання на користь стилю. Грузію на різних етапах миру і війни також можна порівняти й принаймні уявити, чого слід чекати від війни в Україні. Ну а море - поза часом і поза кордонами, воно і зараз, сподіваюся, таке, попри відібраний у нас Крим».
 
Презентації книжки «Земля Георгія» відбудуться у:
 
Середа, 13 липня – Київ, Книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3), 18:30 – Модератор: Галина Ткачук;
 
Четвер, 14 липня -  Івано-Франківськ, Книгарня «Є» (вул. Незалежності, 31), 18:00 – Модератор: Богдан Ославський;
 
П`ятниця, 15 липня – Львів, Книгарня «Є» (просп. Свободи, 7), 18:00 – Модератор: Галина Крук;
 
Вівторок, 19 липня – Харків, Книгарня «Є» (вул. Сумська, 3), 18:30 – Модератор: Ігор Зарудко;
 
Середа, 20 липня – Дніпро, Книгарня «Є» (вул. Глінки, 15), 18:30 -  Модератор: Надійка Вовк.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage