Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Amazon заснував літературну нагороду для авторів самвидаву
The Telegraph, фото - Ariel Zambelich/Wired
 
Інтернет-книгарня Amazon UK оголосила про власну літературну нагороду Kindle Storyteller Award для авторів, які самостійно публікують книги на сайті компанії. Переможець отримає грошову винагороду у розмірі близько 25 тисяч доларів.
 
Участь у змаганні за першість може взяти будь-який автор з будь-якої країни, який опублікує свою книгу у Kindle Direct Publishing у період з 20 лютого по 19 травня 2017 року. Жанр книги довільний, журі розгляне видання від художньої літератури до нон-фікшн і збірок оповідань. Серед вимог – обсяг тексту понад  5000 слів і відсутність попередньої публікації в електронному форматі. 
 
Популярність публікації власних електронних видань у Kindle Direct Publishing виникла після успіху роману «50 відтінків сірого» Еріки Леонард Джеймс, який вперше побачив світ саме як самвидав. Шість романів ще однієї авторки, Рейчел Абботт, опубліковані на платформі від Amazon, були продані накладом понад 2,5 мільйонів примірників у всьому світі.
 
«Чудові книги заслуговують бути відомими, і це те, що ми хочемо зробити завдяки Kindle Storyteller, - сказав представник Amazon. - Публікація творів ніколи не була простішою, і премія Kindle Storyteller Award відзначить автора, чия історія найбільше «зачепить» і читачів, і літературних експертів». 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage