Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

7 книжок, що розвивають нестандартне мислення у дітей та… їхніх батьків
Дар`я Кучеренко, Друг читача
 
Книжки настільки незвичні, що сподобаються навіть дорослим! Вони покажуть світ під новим кутом, навчать ставити важливі запитання, помічати деталі, бачити причинно-наслідкові зв’язки й творчо підходити до будь-яких викликів.
 
«Місто добрих справ», Річард Скаррі
 
Казкове місто населяють хто завгодно, тільки не люди: свинки, зайці, коти… Тут можна детально роздивитися процес планування та будівництва дороги. Як і чому будується дім та звідки в ньому вода, каналізація, електрика та телефон. Як росте кукурудза та що відбувається в лікарні. Оригінально, цікаво та дуже корисно.
 
Атлас-розмальовка «Мапи» Наталі Хьюз
 
Ця книга для тих, хто полюбляє фантазувати. Вона дає можливість реалізувати свої творчі ідеї під час розфарбовування. Адже поряд із яскравими кольоровими ілюстраціями є безліч замальовок, що чекають на «художнє втручання» кожного. Книжка, що дає змогу пізнавати світ, адже на її сторінках — країни, різноманітні народи, тварини, визначні туристичні місця та прапори усіх держав світу.
 
«Яскравий щоденник», Ірина Негован
 
Це щоденник самоспостережень для дітей 4-11 років із підказками, чим себе зайняти, ідеями для творчості, завданнями, сторінками для замальовок, гербаріїв, фотографій тощо. Заповнювати його слід разом із батьками! Зі щоденником дитина навчиться аналізувати своє життя, бачити причинно-наслідкові зв’язки, спостерігати над собою і свідомо виробляти корисні звички. Щоденник покаже, що в кожному дні є щось важливе й гідне подяки; навчить дітей проживати емоції та краще розуміти себе.
 
«Автівки, вантажівки та все, що рухається» Річард Скаррі
 
Ще одна книжка Річарда Скаррі розповість про автомобілі навколо нас. У ній можна детально роздивитися, як машини допомагають зводити будинки, вирощувати хліб, подорожувати, як будують дороги, перевозять продукти, паркують літаки та допомагають під час пожежі.
 
«Я обираю професію», Сильвія Санжа
 
«Я обираю професію» — це одночасно й книга для розглядання, і енциклопедія. Вона розповість про те, хто працює в драматичному театрі, на фермі, на круїзному лайнері, в аеропорту, в готелі, в лікарні, в торговому центрі, в школі, в службі порятунку, на будмайданчику, на вокзалі, в кіностудії, в редакції журналу , в музеї, художній студії і на космодромі та багато іншого. Юні читачі отримають перші відомості про цікаві професії і, можливо, зможуть обрати собі заняття до душі.
 
«Принцеса-кухарка», Віолетта Борігард
 
Ця малювальна історія незвична тим, що в ній можна розфарбовувати будь-що в будь-який колір і малювати скрізь, де заманеться. У кожного вийде власна особлива історія про принцесу Нісоль, яка почала займатися геть неналежними принцесі справами. Якось вона випадково потрапила на королівську кухню, де все було не до ладу: то банан не чиститься, то вогонь в печі погасне, а то і зграя голодних котів нападе. А тут ще й головний кухар Тілі-Тісто десь подівся! Хто ж врятує королівський обід, на який запрошено так багато гостей?
Щоб допомогти принцесі, зовсім не обов’язково вміти куховарити. Варто лиш узяти до рук улюблені олівці чи фарби та почати читати історію.
 
«Рік у лісі», Емілія Дзюбак
 
«Рік у лісі» — це дванадцять картин про дванадцять місяців одного року. Кожен місяць — детально промальований «кадр» лісу з усіма його мешканцями, зображеними в різних ситуаціях, за різної погоди, вдень чи вночі. На першому і останньому розворотах — презентація мешканців лісу та інтелектуальна гра.
 
«Рік у лісі» розвиває увагу і спостережливість, стимулює логічне мислення, пошук причинно-наслідкових зв’язків, вміння оповідати, а передусім — гарантує чудову розвагу на багато-багато годин.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage