Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Як вас характеризує розстановка книг

Спосіб розміщення книг на поличці свідчить про читача так само, як і вибір твору чи автора. Хтось виявляється естетом, хтось – науковцем, а для когось найкомфортнішим є хаос. А як ви сортуєте свою бібліотеку?

За кольорами

Якщо ваша книжкова полиця нагадує веселку, ви - естет. Зелені книги стоять поруч із зеленими, а червона секція плавно переливається у помаранчеву. Часто навіть доводиться докуповувати книгу по кольору, щоб все було гармонійно. У таких читачів буває багато книг про мистецтво чи художніх альбомів. І навіть якщо часом подовгу доводиться шукати потрібну книгу, краса понад усе.

За авторами

Такі читачі справжні науковці. Окрім ефективності пошуку, така розстановка книг свідчить про повагу читача до своїх улюблених авторів. Не рідко на їхніх полицях збираються багатотомні видання, серед яких можуть трапитися і мемуари,і полеміка, і навіть епістолярій.

За темами

Якщо ваші книги розставлені за темами – підбірка любовних романів, блок поезії, книги з історії абощо – це свідчить про вашу старанність і вимогливість, бо ж подібне впорядкування вимагає чимало часу. Також такий тип книжкової полиці характеризує вас як хорошого співрозмовника, який легко зможе підтримати будь-яку тему.

За висотою книг

Поставити книги «за ростом» - найлегший спосіб. Такий читач не надто багато часу витрачає на скрупульозну організацію книжкової шафи. Натомість це свідчить про рішучість людини, прямолінійність та активність.

За хронологією

Якщо ваші книги вишукувалися за датою написання – ви історик. Тобто ви добре орієнтуєтеся в історичних та літературних сферах, знаєте коли написані ті чи інші твори. І досить легко можете пояснити охочим, чому ваша поличка, наприклад, починається «Божественною комедією» Данте і закінчується «Гаррі Поттером» Джоан Роулінг.

Хаос

«Аліса в Країні Див» заглянула у гості до Ніцше, а медичний довідник загубився серед путівників? На вашій полиці книжковий хаос. І це не так погано, хоч іноді й доводиться довгенько шукати потрібне видання. Така розстановка говорить про читача, як про цікаву і активну людину, яка любить сюрпризи. Бо ж головне в книгах не їх місце розташування на поличці, а задоволення від читання.

Readrate

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage