Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Як щотижня прочитувати по книжці?
Для деяких людей перелік книг, які хочеться прочитати, так і залишається переліком, адже буденні справи майже не залишають вільного часу для читання. Але прочитувати щонайменше одну книгу на тиждень цілком реально. І ось кілька порад, як це можна зробити:
 
1. Для початку відмовтесь від «кількахвилинних» переглядів телевізора чи сидіння в Інтернеті. Телефонні розмови, телевізор та комп’ютер відбирають дуже багато часу. Після роботи спробуйте спершу читати книги, а вже потім дозволяйте собі заглянути у соцмережі, подивитися новини чи побалакати з подругою;
 
2. Завжди беріть з собою книгу. Час, який ми проводимо в очікуванні потягу чи маршрутки, сидячи у трамваї чи стоячи у черзі можна використати для читання;
 
3. Обирайте книги, які Вам подобаються. Якщо ви візьметесь за певну книгу лише тому, що всі інші її вже прочитали, мало шансів, що ви дістанетесь останньої сторінки. Або читання може розтягнутись на дуже довгий термін. Обирайте те, що подобається саме вам. Тоді книги будуть читатися «на одному подиху».
 
4. Відвідуйте бібліотеки. Часто відмовкою від читання є брак грошей. Сучасні бібліотеки можуть запропонувати такий самий широкий вибір літератури, як і книгарні. Тільки безкоштовно.
 
5. Знайдіть співрозмовника. Читання стає цікавішим, коли є ті, з ким можна поділитися враженнями і обговорити книгу.
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage