Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Відпочивай і читай. Книжки, які пасуватимуть до вашої відпустки
Зібрались у відпустку на море, у гори, чи проведете її, мандруючи містами України? А може відпочинете разом з родиною чи друзями, а то й взагалі гайнете у морський круїз? У будь-якому разі, найкращим супутником для вас стане книга. Вона пасуватиме до будь-якого відпочинку, а підібрати найкращий варіант ми вам допоможемо:) Ось кілька ідей, як провести відпустку і що при цьому читати. Доповнюйте ;)
 
Якщо цьогоріч ви збираєтеся вирушити закордон, прихопіть із собою «Їсти, молитися, кохати» Елізабет Гілберт. Ця книга навчить вас мистецтву насолоджуватися не тільки незвичною для вас кулінарією, а ще й кожним прожитим днем у новому оточенні. А потрапите у Венецію – не забудьте про «Мандрівки з Чарівним Атласом» від Надійки Гербіш – ця книга і розважить, і слугуватиме чудовим путівником.
 
 
Похід у ліс з дітлахами може зробити ще цікавішим альбом Емілії Дзюбак «Рік у лісі». Він допоможе маленьким та дорослим дослідникам дізнатися, хто лишив сліди на стежинці, хто живе на найвищому дереві та ховається під землею, з ким з лісових мешканців можна дружити, а до кого краще не підходити. 
 
 
Для дівчачих посиденьок на пляжі підійде збірка оповідань «Чат для дівчат». Буде і що почитати, і що обговорити. Усі дівчата такі різні, але кожна знайде у книжці оповідання собі до смаку. 
 
 
Якщо цього разу під час відпустки вирішили приділити час творчому розвитку і сходити з дітьми у музеї, галереї чи на виставки – тоді вам варто прочитати книги французької мистецтвознавиці Франсуази Барб-Ґалль, і ви зможете відповісти на всі-всі питання дитини у музеї навіть про те, чому ж «Чорний квадрат» Малевича так дорого коштує ;)
 
 
Якщо ж у ваших планах похід у гори або ж відвідини бабусі і дідуся у селі, то рекомендуємо прочитати «Сузір`я Курки» Софії Андрухович та Мар'яни Прохасько. Це надзвичайно чуттєвий текст, і, як зізнались самі авторки, наскрізь пронизаний духом Карпат:) 
 
 
А якщо вам до смаку поезія і ви часто віддаєте перевагу читанню на одинці, тоді вам варто звернути увагу на нову поетичну збірку Ростислава Мельниківа «Апокрифи степу». Читати там, де трави по коліно та небо торкається обрію. 
 
 
Для тих, хто бажає насолодитися домашнім відпочинком та любить більше подорожувати світами казковими, аніж реальними, новинка від Марини Рибалко «Марічка і Червоний Король. Місто непокірних» - чудовий варіант. Ця книга заведе вас поза межі Реальності. Ви потрапите у карколомні пригоди та дізнаєтесь, чи покохає  таки Марічка загадкового Червоного Короля. 
 
 
І де б ви не були, який би варіант відпочинку собі не обрали, книга «theUKRAINIANS: історії успіху» надихне вас та спонукає до нових звершень. Тим більше, що незабаром Старий Лев видасть нову частину видання, у якому своїми секретами ділитимуться та інші успішні українці. 
 
 
Усім незабутнього відпочинку! 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage