Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Театр на сторінках: унікальні видання з використанням відеопроекції та музики
У Міжнародний день театру хочемо показати вам видання, які поєднують у собі книжкове та театральне мистецтва. Подружжя Деві і Крістін Маꥳри започаткувало унікальний книжковий проект, що отримав назву «The Icebook» – книги, на сторінках яких відбуваються справжні театральні вистави.
 
«The Icebook» – перша у світі поп-ап книга з поєднанням відеопроекції та музики. Коли на звичайну на перший погляд книгу спрямовують світло проектора, на її сторінках народжується атмосферна та жива історія. На розвороти, які служать своєрідною сценою, проектується запис із грою акторів. Усе технічне обладнання – динаміки, проектор, батарея – вмонтовані в обкладинку книги. Перше таке видання розповідає про людину в оточені дикої природи. 
 
 
 
«Ми любимо старі кінематографічні оптичні ілюзії і те, як вони за допомогою свого чарівного механізму можуть загіпнотизувати аудиторію. Замість того, щоб просто проектувати зображення на екран, ми вирішили створити об'єкт із власним життям – реальну і чарівну «річ» для аудиторії», – розповідає співтворець проекту Деві Маꥳр.
 
 
Подружжя МарҐірів запалилося ідеєю створити театральну книгу. Вони знайшли спонсора та взялись до роботи. «У той час, як Крістін працювала над поп-апом, я створював проекції в After Effects, – зазначає Деві. – Героями більшості сцен у книзі є ми... У нас не було великої студії або бюджету для зйомки, тож фон і декорації повністю складалися з різних вирізаних і склеєних фотографій, які потім були анімовані у 3D-простори в After Effects».
 
 
Однією з найвідоміших у проекті є «Театральна книга – Макбет» – класична історія Вільяма Шекспіра у новому форматі. 
 
 
 
Сьогодні колекція митців налічує чимало робіт. Наприклад, інтерпретація культового фільму Альфреда Гічкока «Психо»
 
 
або еротична історія.
 

 
Чи своєрідна версія «Аліси в Країні див» Льюїса Керролла.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage