Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Що читати влітку: Білл Гейтс рекомендує

Inspired

Білл Гейтс, засновник компанії Microsoft, опублікував на своєму каналі YouTube перелік книг, які рекомендує прочитати під час літнього відпочинку.

«Hyperbole and a Half» - книга авторки однойменної серії коміксів Еллі Брош. У книзі вміщено найпопулярніші комікси американської письменниці, а також десять її есе.

«The Magic of Reality» - книга відповідей на безліч різних питань: чому ми потрапляємо у халепи, хто був першою людиною на землі, що з чого зроблено... А ще це книга питань, на які нам ще потрібно знайти відповіді. Автор видання -  Річард Докінз.

«What If?» - книга Ренделла Монро, автора гумористичних коміксів у вигляді схем. А ще Ренделл – працівник NASA. Тож уявіть, якою цікавою може бути книга такої людини, у якій він з гумором, фантазією та емоційністю відповідає на надто прості та дуже складні питання в галузі фізики. Виявляється, звичайний м'яч може спричинити ядерний вибух...

Книга Юлії Блісс «On Immunity»  отримала масу схвальних відгуків та потрапила у топ-10 за версією «New York Times» у 2014 році. У творі йдеться про проблему вакцинації, яка так гостро постала в США. Сама авторка критикує неаргументований страх вакцинації.

«How to Lie With Statistics» - книга Дарелла Хаффа, де він піднімає такі питання, як маніпуляція та обман людей за допомогою статистики. Автор наводить безліч прикладів того, як у повсякденному житті ми стаємо жертвами маніпуляції у рекламі, виступах політиків,  агітаційних промовах. Книга вперше видана понад 60 років тому (1954).

«Should We Eat Meat?» - книга автора понад 30 наукових праць, професора Манітобського університету в Канаді, Вацлава Сміла. У книзі йдеться про те, що людство дуже пристрасно ставиться до споживання м`яса, затрачаючи надто багато енергії й отримуючи надлишок сировини.

 

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage