Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Саллі Ґрін, «Напівдикий». Враження читача

DanaZar, LiveLib 

Ось і друга частина майбутньої трилогії Саллі Грін. Як на мене не гірша, ніж перша, але якась зовсім інша. Що і подобається в цій серії, - ніколи не знаєш, на що чекати. Велика дяка «Видавництву Старого Лева» за те, що дуже швиденько перевели книжечку, а також за просто магічну обкладинку!

Читала я «Напівдикого» набагато довше, ніж того ж «Напівлихого». Як і в першій книжці, початок дається трошки важко. А ось після половини книжки вже відірватися практично неможливо. Саллі Ґрін, дяка їй велика, добре розкриває своїх персонажів та й підкидає декілька нових, без яких я вже не можу собі уявити наступну книжку.

Натан - молодчинка, тримається на рівні. За таким героєм спостерігати подобається, він відкривається зі всіх сторін, але найбільше з...  У «Напівдикому» просто надзвичайно багато Габріеля! Просто не можливо в нього не закохатись, Ґрін робить на хлопцеві просто величезний акцент. Хоча є деякі моменти, які мені зовсім не подобаються, але в наш час ними постійно «грішать» в книгах (британці, такі британці). Нові персонажі - Ван та Несбіт - покорили моє серце моментально. Особливо Несбіт, хоча інколи його просто хочеться вбити! Рада була поверненню Селії та Еллен, хоча в «Напівлихому» так і відчувалось, що це не остання їхня зустріч із читачами.

І Маркус! Ну нарешті, дочекались! Маркус вийшов шикарний. Дуже шкода, що Саллі мало показала його в «Напівлихому», але тим, хто захопився цією персоною в першій книжці, буде в радість побачити його знову...

Альянс Білих чаклунів і Чорних. Чи таке можливо?! Автор дасть відповідь на таке питання. Тепер хотілось би побачити останню частину хоча б наступного року!

Отже, Саллі Ґрін вдалось створити достойний young adult, який зможе знайти свого читача.

 

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage