Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Покажи кротам світ
Із появою інтернету та соціальних мереж ми усе менше і менше пишемо один одному паперові листи та ще рідше відправляємо поштою листівки своїм близьким. Я, як лев поважного віку, дуже добре пам’ятаю час, коли мало не щодня отримував паперові звісточки з різних країв цього світу. І ці листівки пахли західним сонцем та атлантичним вітром, східною кавою та північним снігом. І, звідки б вони до мене не прилітали, на кожному були слова підтримки та побажання, написані рукою щирого друга. 
 
Тому цього року я видав «Кротячий календар» з відривними листівками за мотивами книг Мар’яни Прохасько та Тараса Прохаська, що б разом з нашими улюбленими кротенятами ми могли відправити куди завгодно та кому завгодно трішечки тепла. Покажіть кротам світ – нехай летять до морів і у гори, за кордон і за океан, де на них чекатимуть такі далекі, але такі близькі вам люди.
 
«У кожній подорожі є трохи ризику, — зауважила мама-кріт,
— але дітям треба пізнавати світ. Це ж так цікаво
— вилізти з нори, переправитися через Ріку, полетіти за Гори,
на Виноградники, наприклад, побачити інший краєвид,
перенестися в іншу культуру…»
 
Кротенята можуть не тільки пускатися у далекі мандри, а й допомагати вам прямо у вашому місті, вдома чи на роботі. Сусід занадто голосно слухає музику? Надішли йому листівку, решту за тебе зроблять кроти. Не знаходиться спільна мова з колегою – листівка з добрими побажаннями розтопить лід. Знаєте людину, яка потребує підтримки? Кротенята й це добре вміють:)
 
Не знаю, як ви, але я з нетерпінням чекатиму закінчення наступного місяця, щоб відірвати листівку від календаря та відправити кротів у мандри. І якщо завдяки їм десь далеко посміхнеться хоча б одна людина – це буде моя перемога. Світ складається із добрих дрібничок та наших щирих вчинків, то ж приєднуйтесь до листування! 
 
Що ж, кротенята, у путь!
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage